Maa-aineskuljetusta hyvällä paikallistuntemuksella Varkaudessa ja Pohjois-Savossa

Kysy lisää palveluistamme!

Maansiirto ja kuljetukset veljekset Sutinen Ky on kuljetusalan ammattilainen! Hoidamme maa-aineskuljetukset Varkaudessa ja laajemmin Pohjois-Savossa. Vahvuutenamme kuljetuksissa on hyvä paikallistuntemus. Olitpa yksityinen kotitalous tai yritys, me palvelemme sinua ammattitaidolla. 

Maa-ainekset työmaille

Maanrakennukseen liittyy usein myös maa-ainesten kuljetusta. Myymme ja kuljetamme paikan päälle työmaalla tarvittavan maa-aineksen. Palveluihimme kuuluu myös ylimääräisen maa-aineksen poisvienti urakan aikana tai sen päätyttyä. Kuljetamme esimerkiksi multaa, soraa, sepeliä, kuoriketta ja hiekkaa. Kalustomme mahdollistaa maansiirrot niin yksityisten kuin rakennuttajienkin tarpeisiin. 


Toimimme työmailla Varkaudessa ja Pohjois-Savon alueella laajemminkin. Toiminta-alueeseemme kuuluvat muun muassa Juva, Joroinen, Pieksämäki, Varkaus ja Leppävirta. Sopimuksen mukaan ajamme maa-ainesta kauempaakin tai kauemmaksikin.

Soraa, hiekkaa ja multaa kodin ja mökin pihaan

Palvelemme usein yksityisiä kotitalouksia kotiin tai mökkiin liittyvissä maa-ainestarpeissa. Kun olet rakentamassa tietä, pihaa tai puutarhaa, saat meiltä kaikki tarvitsemasi maa-aineskuljetukset. Autamme mielellämme sopivien tuotteiden valinnassa ja kuljetamme valitun maa-aineksen suoraan haluamaasi osoitteeseen. Meiltä saat esimerkiksi pihateiden soraa tai sepeliä, multaa, hiekkalaatikkohiekkaa, hiekkarantahiekkaa tai erilaisia kuorikeaineita.