Maansiirto ammattitaidolla Varkaudessa ja Pohjois-Savossa

Katso yhteystiedot

Teemme yli 20 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla maansiirron töitä yksityisille kotitalouksille ja yrityksille. Toimimme Varkauden ja laajemmin Pohjois-Savon alueella. Meiltä hoituvat kaikki kaivinkonetyöt sekä maa-ainesten hankinta ja kuljetus. Saat siis kaiken tarvitsemasi saman katon alta. Kysy myös muita maanrakennuksen palveluita!

Kaikkea kaivinkoneella

Teemme kaikkia mahdollisia maansiirtotöitä kaivinkoneella ja pyöräkoneella niin pihoilla kuin työmaillakin. Hyvällä ja monipuolisella kalustolla ja yli 20 vuoden kokemuksella työt onnistuvat ammattitaitoisesti ja ripeästi. Olitpa sitten ammattiurakoitsija tai yksityinen kotitalous, me palvelemme kaikissa kaivuutarpeissa. Palvelemme Varkauden ja laajemmin Pohjois-Savon alueella. Toiminta-alueemme kattaa niin Juvan kuin Joroisen, Pieksämäen, Varkauden ja Leppävirran.

punainen rekka ja punaiset lavat

Pihojen ja työmaiden maansiirtotyöt

Suoritamme myös kaiken muun maansiirron pihoilla ja työmailla. Monipuolisen kalustomme avulla pystymme palvelemaan niin yksityisiä kotitalouksia piharemonteissa kuin yrityksiä isoilla työmailla.


Tutustu myös tarjoamiimme maa-aineskuljetuspalveluihin.

punainen rekka ja kaksi perälavaa

Luotettava maansiirtokumppani palvelee

Veljekset Sutinen on toiminut maansiirto- ja kuljetusalalla jo yli 20 vuotta, joten ammattitaitoomme voit varmasti luottaa. Urakan koosta riippumatta maansiirto hoituu rivakasti aina sovitussa aikataulussa. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja kerro tarpeistasi – ryhdytään hommiin jo tänään!